FAKE NEWS: ΔΕΝ εξαπλώνωνται οι οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες στη Γερμανία

Συνεχίζει να ανακυκλώνεται το συγκεκριμένο θέμα, και αυτό επειδή πουλάει. Αφενός η ευαισθητοποίηση απέναντι στα ζώα, αφετέρου η προσπάθεια δυσφήμησης της Γερμανίας για το ρόλο της στην οικονομική κρίση.
πηγή1, πηγή2, πηγή3, πηγή4


Αντιγράφω:
Οι οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες «εξαπλώνονται στη Γερμανία», προειδοποιεί μια ακτιβίστρια για την προστασία των ζώων, καθώς οι κτηνοβάτες θεωρούν το σεξ με ζώα ως «επιλογή τρόπου ζωής».
Οι οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες εξαπλώνονται στη Γερμανία πιο γρήγορα από ποτέ χάρη σε ένα νόμο που κάνει το σεξ με ζώα νόμιμο.
Η Madeleine Martin δήλωσε στην εφημερίδα Frankfurter Rundschau ότι η ισχύουσα νομοθεσία δεν προστατεύει τα ζώα από τους επιθετικούς «ζωόφιλους» (κτηνοβάτες) που επιχειρούν όλο και περισσότερο να παρουσιάσουν την κτηνοβασία ως «επιλογή τρόπου ζωής».
Η Martin επισήμανε μία περίπτωση που ένας γεωργός στην περιοχή Gross-Gerau της νοτιοδυτικής Γερμανίας, παρατήρησε ότι το κάποτε φιλικό κοπάδι των προβάτων του άρχισε να αποφεύγει την ανθρώπινη επαφή.
Ο γεωργός υπέστη σοκ όταν έστησε μια κάμερα CCTV στις δοκούς του αχυρώνα του και ανακάλυψε άνδρες να γλιστράνε μέσα στο σκοτάδι για να κακοποιήσουν σεξουαλικά τα ζώα του.
«Υπάρχουν τώρα οίκοι ανοχής με ζώα στη Γερμανία», δήλωσε η Martin στην εφημερίδα, προσθέτοντας ότι οι άνθρωποι προσπαθούν να παρουσιάσουν το ζήτημα αυτό ως «επιλογή τρόπου ζωής».
Εφοδιασμένη με μια σειρά από παρόμοιες περιπτώσεις, η Martin ζητά τώρα από την κυβέρνηση να απαγορεύσει κατηγορηματικά την κτηνοβασία σε όλη τη χώρα.
Υπάρχουν ακόμη και «ερωτικοί ζωολογικοί κήποι», στους οποίους οι ‘άνθρωποι’ μπορούν να επισκεφθούν και να κακοποιήσουν ζώα, από λάμα έως κατσίκες.
Τον περασμένο Νοέμβριο οι αρχές της Γερμανίας δήλωσαν ότι σχεδιάζουν να επαναφέρουν ένα παλιό νόμο που απαγορεύει το σεξ με ζώα μετά από μια απότομη αύξηση των περιστατικών κτηνοβασίας καθώς και ιστοσελίδων που την προωθούν.
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο άρχισε να συζητά για τις αλλαγές στον εθνικό Κώδικα Προστασίας Ζώων με τη γεωργική επιτροπή της Bundestag να επιβάλει πρόστιμα μέχρι 25.000 ευρώ για την πρώτη παράβαση.
Η κτηνοβασία έπαψε να θεωρείται έγκλημα το 1969, αλλά τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των ατόμων που πιστεύεται ότι συμμετέχουν σε τέτοιου είδους πράξεις έχει αυξηθεί σημαντικά.
Ο Hans-Michael Goldmann, πρόεδρος της Επιτροπής Γεωργίας, δήλωσε ότι η κυβέρνηση προσπάθησε να απαγορεύσει τη χρήση ζώου «για μεμονωμένες σεξουαλικές πράξεις και να θέσει εκτός νόμου τους ανθρώπους που λειτουργούν ως “μαστροποί” ζώων σε άλλους για σεξουαλική χρήση».
Η ομάδα των Γερμανών «ζωόφιλων» (κτηνοβατών) ΖΕΤΑ ανακοίνωσε ότι αποτελεί νομική πρόκληση ο νόμος που θα απαγορεύει την κτηνοβασία.
«Οι απλές έννοιες της ηθικής δεν έχουν καμία δουλειά με το δίκαιο», είπε ο πρόεδρος της ΖΕΤΑ Michael Kiok.
Όταν το 1969 καταργήθηκε ο νόμος που απαγόρευε το σεξ με ζώα και εισήχθη ο νόμος περί προστασίας των ζώων, ο νεός νόμος παρέλειψε να συμπεριλάβει ειδική απαγόρευση για τη «ζωοφιλία».
Η κτηνοβασία και η «ζωοφιλία» είναι οι επίσημες ονομασίες για ‘σεξ με ζώα’.
Διάβασε: «Είμαστε μια μειονότητα που γινόμαστε στόχος διακρίσεων φανατικών εξ αιτίας του σεξουαλικού μας προσανατολισμού. Είμαστε φυσιολογικοί. Έτσι γεννηθήκαμε» λένε οι κτηνοβάτες στη Γερμανία
Ξεκινώντας την έρευνα με το σκεπτικό "μούφα θα είναι, δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό", βρέθηκα προ δυσάρεστης εκπλήξεως Το ζήτημα είναι (ή μάλλον ήταν) υπαρκτό, και είχε απασχολήσει αρκετά τα διεθνή μέσα. Στην από πάνω εικόνα βλέπετε άρθρο στον Business Insider το Φεβρουάριο του 2012 (λινκ), ενώ οι καταγγελίες της Madeleine Martin (μάλλον απλή συνωνυμία με τη γνωστή ηθοποιό) είναι δημοσιευμένες στα γερμανικά στην ηλεκτρονική έκδοση της Frankfurter Rundscau ΕΔΩ. Όσο σοκαριστικό κι αν φαίνεται, η ζωοφιλία ήταν όντως νόμιμη από το 1969 στη Γερμανία, και αυτοί οι ιδιότυποι "οίκοι ανοχής για ζωόφιλους" όντως υπήρξαν και είναι μεγάλη ντροπή για τη Γερμανία. Το θέμα είναι όμως, τι ακολούθησε τη διεθνή κατακραυγή και τι συμβαίνει σήμερα.

Όπως βλέπουμε και στο δημοσίευμα της Real News επάνω, το Νοέμβριο του 2012 (λινκ), η Γερμανική Βουλή θορυβήθηκε και έφερε σε συζήτηση το θέμα της απαγόρευσης της ζωοφιλίας. Το αποτέλεσμα;

Όπως βλέπουμε στο δημοσίευμα των New York Times (κλικ), από την πρώτη Φεβρουαρίου του 2013, η κτηνοβασία είναι και πάλι παράνομη στη Γερμανία, κάτι που επιβεβαιώνεται και στη Wikipedia στο λήμα "Zoophila and the Law" (κλικ).
Germany GermanyNo Illegal since 2013
(penalty: fine of 25.000 € maximum)[38]
Επομένως, από τον Φεβρουάριο του 2013 και μετά, όλες οι αναδημοσιεύσεις του συγκεκριμένου άρθρου, αποτελούν ψευδή είδηση, μιας και είναι αδύνατον να αυξάνονται πλέον οι οίκοι ανοχής των κτηνοβατών σε μια χώρα που η ζωοφιλία είναι παράνομη.

9 σχόλια:

  1. Βασικά εγώ το άρθρο το είχα αναρτήσει για να σχολιάσω ένα υπαρκτό θέμα και υπάρχει παγκόσμια αποσιωποίηση με αποτέλεσμα κάποιοι να συνεχίζουν ακάθεκτα την αποκτήνωση του ανθρώπινου γένους μας..

    http://antineotaksiths.blogspot.gr/2014/05/sok-kai-ahdia-anoigoyn-oikoi-anoxhs-gia-kthnobates-sthn-germania.html

    Πάντως μπορεί η κτηνοβασία να είναι προσωρινά παράνομη στη Γερμανία αλλά δυστυχώς είναι νόμιμη στο πορνοδιαδίκτυο.. και δεν είναι hoax (μακάρι να ήταν) αλλά είναι πραγματικότητα.. παράδειγμα σου δίνω τα απάνθρωπα σάιτ εκμετάλλευσης ανθρώπων και ζώων τύπου "zootube" κτλ... που υπάρχουν με τις ευλογίες των μηχανών αναζήτησης με τις ευλογίες των κρατούντων τα ηνία των κρατών, με τις ευλογίες των αρχών και με τις ευλογίες όλων μας..

    *συγνώμη για το λίνκ αν θέλεις σβήνεις το σχόλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πρόκειται να σβήσω το λινκ εννοείται, θα το έσβηνα μόνο σε περιπτώσεις σπαμ.
      Αδερφέ ανοίγεις πολύ μεγάλο θέμα, το οποίο δεν έχει να κάνει τόσο με την κτηνοβασία αυτή καθ'αυτή, αλλά είναι γενικότερο, και έχει να κάνει με το θολό νομικό καθεστώς του internet και με το πού σταματάει η δημοκρατία και η ελευθερία στο διαδίκτυο.
      Δε νομίζω πως είναι το σωστότερο να αναλυθεί εδώ πέρα, καθώς θα'ναι άδικο μιας και ό,τι και να πούμε θα μείνει με μικρά γραμματάκια κάτω από την ανάρτηση. Η ιδανική μορφή για τέτοιου ειδους συζητήσεις είναι τα διαδικτυακά forum, όπου όλες οι απόψεις λαμβάνουνι ισότιμα το χώρο τους.
      Προσωπικά πάντως, στο θέμα που θέτεις, το βάρος δεν νομίζω ότι τίθεται στο "υπάρχουν σάιτ που προβάλλουν κτηνοβασίες", αλλά στο "υπάρχουν αρκετοί ανώμαλοι που συντηρούν με την ανωμαλία τους τέτοιες ενέργειες".
      Στον ιδανικό ιντερνετικό μου κόσμο, το διαδίκτυο θα έπρεπε να είναι ελεύθερο να ανεβάσεις το οτιδήποτε, ακόμα και κάτι τόσο άθλιο όσο αυτό που συζητάμε, αλλά δε θα έπρεπε να υπάρχει ούτε ένας που θα επισκεπτόταν/στήριζε αυτή την ανάρτηση.
      Αλλά επειδή δε ζούμε σε αγγελικά πλασμένο κόσμο, είμαι 100% υπέρ του να χρησιμοποιούνται ακόμα και αθέμιτα μέσα για να εντοπιστούν οι κτηνοβάτες (το ίδιο πιστεύω και για την παιδική πορνογραφία) και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

      Διαγραφή
  2. η ισχύουσα νομοθεσία δεν προστατεύει τα ζώα από τους επιθετικούς «ζωόφιλους» (κτηνοβάτες)

    Η ομάδα των Γερμανών «ζωόφιλων» (κτηνοβατών) ΖΕΤΑ

    ο νεός νόμος παρέλειψε να συμπεριλάβει ειδική απαγόρευση για τη «ζωοφιλία».

    Η κτηνοβασία και η «ζωοφιλία» είναι οι επίσημες ονομασίες για ‘σεξ με ζώα’.

    η ζωοφιλία ήταν όντως νόμιμη από το 1969 στη Γερμανία, και αυτοί οι ιδιότυποι "οίκοι ανοχής για ζωόφιλους" όντως υπήρξαν

    η Γερμανική Βουλή θορυβήθηκε και έφερε σε συζήτηση το θέμα της απαγόρευσης της ζωοφιλίας.

    η ζωοφιλία είναι παράνομη.

    Ετικέτες γερμανία, ζωοφιλία, οίκοι ανοχής, ψευδείς ειδήσεις

    Άλλο πράγμα είναι η zoophilia, zoophilie, Zoophilie των δυτικών γλωσσών κι άλλο η ελληνική «ζωοφιλία». Η πρώτη είναι η κτηνοβασία, ενώ η δεύτερη είναι η αγάπη για τα ζώα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το είχα σκεφτεί και γω παλιότερα, και έχω καταλήξει πως πλέον στα νέα ελληνικά, τη θετική έννοια που περιγράφεις την έχει η λέξη "φιλόζωος", και την αρνητική η "ζωόφιλος".
      Άμα παρατηρήσεις, όλες οι οργανώσεις που φροντίζουν τα ζώα (π.χ. περιθάλπτουν αδέσποτα) λέγονται "φιλοζωικός όμιλος/ ένωση" κλπ και όχι "ζωοφιλικός".

      Διαγραφή
    2. έχω καταλήξει πως πλέον στα νέα ελληνικά, τη θετική έννοια που περιγράφεις την έχει η λέξη "φιλόζωος", και την αρνητική η "ζωόφιλος".

      Το λεξικό του Ιδρύματος Τριανταφυλλίδη θεωρεί τις δύο λέξεις ως συνώνυμες:

      φιλοζωικός -ή -ό [filozoikós] E1 : που σχετίζεται με το ζωόφιλο ή με τη ζωοφιλία: Φιλοζωική Εταιρεία. [λόγ. φιλόζω(ος) -ικός]
      φιλόζωος -η -ο [filózoos] E5 : ο ζωόφιλος. [λόγ. < αρχ. φιλόζῳος]
      ζωόφιλος -η -ο [zoófilos] E5 : που δείχνει ιδιαίτερη αγάπη για τα ζώα· φιλόζωος: Ζωόφιλα αισθήματα. || (ως ουσ., για πρόσ.): Οι σύλλογοι των ζωοφίλων, φίλων των ζώων. Οι κυνηγοί συνήθως χλευάζουν τους ζωόφιλους. Ζωόφιλοι που ταΐζουν και φροντίζουν τα αδέσποτα σκυλιά. [λόγ. < γαλλ. zoophile < zoo- = ζωο-¹ + -phile = -φιλος]
      ζωοφιλία η [zoofilía] O25 : η ιδιαίτερη αγάπη για τα ζώα: H καλλιέργεια του συναισθήματος της ζωοφιλίας είναι ένας από τους βασικότερους στόχους της Εταιρείας Προστασίας Ζώων. [λόγ. < γαλλ. zoophilie `υπερβολική ή νοσηρή αγάπη για τα ζώα΄ < νλατ. zoophilia < zoo- = ζωο-¹ + -philia < αρχ. φιλία]

      Φυσικά δεν αποκλείεται υπό την επίδραση των δυτικοευρωπαϊκών γλωσσών η λέξη «ζωόφιλος» ν’ αποκτήσει σύντομα αρνητική χροιά (ή να έχει αρχίσει ήδη ν’ αποκτά). Αλλά δεν την έχουμε ανάγκη, διότι υπάρχει η λέξη «κτηνοβασία»:

      κτηνοβασία η [ktinovasía] O25 : διαταραχή του γενετήσιου ενστίκτου, κατά την οποία η συνουσία με ζώα αποτελεί τη μέθοδο για την επίτευξη σεξουαλικής διέγερσης. [λόγ. < ελνστ. κτηνοβασία]
      κτηνοβάτης ο [ktinovátis] O10 θηλ. κτηνοβάτισσα [ktinovátisa] O27 & (λόγ.) κτηνοβάτις [ktinovátis] : αυτός που επιδίδεται στην κτηνοβασία. [λόγ. < ελνστ. κτηνοβάτης· λόγ. κτηνοβάτ(ης) -ισσα, -ις]

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.zeta-verein.de/en/aims-and-objectives/
    NOT FAKE AT ALL!!!!!!!!!!
    We have enslaved the rest of the animal creation, and have treated our distant cousins in fur and feathers so badly that beyond doubt, if they were able to formulate a religion, they would depict the Devil in human form.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. I appreciate this post and its seems looking so informative Thanks for sharing with us..
    http://packersmovershyderabadcity.in/


    ΑπάντησηΔιαγραφή