HOAX: Oι Ζωντανοί Νεκροί ΔΕΝ κυκλοφορούν στο Νέο Μεξικό

Μια φρέσκια μούφα, που έγινε viral το τελευταίο διάστημα στην Αμερική, ήρθε κι απ' τα μέρη μας.

πηγή1, πηγή2, πηγή3
Αντιγράφω (διατηρώντας και την ορθογραφία ως έχει, αναπαράγετε που αναπαράγετε μούφες, θα σας τις διορθώνω κιόλας;):
Μια πρόσφατη φωτογραφία κάνει το γύρω του διαδικτύου η οποίο τραβήχτηκε πρόσφατα στο Νέο Μεξικό και έχει τρομοκρατήσει τους κατοίκους της γύρω περιοχής.

Ζωντανοί νεκροί κυκλοφορούν στο Νέο Μεξικό;;;

Ο λόγος είναι για ένα τρομακτικό πλάσμα που έκανε την εμφάνιση του στους δρόμους του Νέου Μεξικού.

Το πλάσμα αυτό δεν το έχουν συναντήση πρώτη φορά οι κάτοικοι του Νέου Μεξικού γιατί η ιστορία του προέρχεται από πολύ παλιούς θρύλους της γύρω περιοχής.
Το πλάσμα αυτό ονομάζεται Skinwalker όπως αναφέρουν οι θρύλοι. Επίσης το Skinwalker έχει κάνει την εμφάνιση του και στους αρχαίους θρύλους της Ινδίας.

Άραγε υπάρχουν ζωντανή νεκροί ανάμεσα μας. Δείτε το video και αφήστε τα σχόλια σας.
 
Αν κάποιος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για το θρύλο των Skinwalkers (καμία σχέση με ζωντανούς νεκρούς), μπορεί να ξεκινήσει από ΕΔΩ.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται να διασταυρώσει τα στοιχεία, μπορεί απλά να google-άρει στα αγγλικά τις λέξεις "Skinwalker New Mexico", και μετά από 5-6 δευτερόλεπτα ψαξίματος (ΤΟΣΟ δύσκολο!) θα έχει βρει ότι η απάτη έχει ήδη αποκαλυφθεί (κλικ ΕΔΩ) και θα έχει καταλήξει στο παρακάτω βίντεο (δώστε βάση από το 10ο δευτερόλεπτο και μετά, αλλά να είστε προετοιμασμένοι μην τρομάξετε):



Η σκηνή προέρχεται από την low-budget ταινία τρόμου "X-Tro" του 1983 (κλικ ΕΔΩ για την καταχώρησή της στο IMDb), και αν κρίνω από τη βαθμολογία 5,4/10, μάλλον δεν είναι τυχαίο που κανείς δεν τη θυμάται τρεις δεκαετίες μετά, οπότε φάγανε τη μούφα αμάσητη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου